EN DAG AV SNÖ

Imorse när jag vaknade hade det snöat. Skit! Jag vill inte att det ska fortsätta snöa, snart kanske vi blir insnöade? Vilken färg är snön egentligen? Jag tror den är vit... men skuggan är blå? Vet du svaret?
Idag ska kusinerna komma, lillsyrran fyller år. GRATTIS, GRATTIS! Jag köpte en present till henne, en bok. Hoppas hon får nytta av att läsa den...
Nu ska jag nog ta och gå ut i snön och FOTOGRAFERA! Inte för att jag kommer ha ngon speciell använding av bilderna. Ännu har inga bilder synts till i bloggen, men det kommer inom kort.
SKRIVER FÖRHOPPNINGSVIS MER NÄSTA GÅNG! ♥

ÄNTLIGEN HELG!

Detta är förmodligen första gången jag skriver. Eller bloggar kanske jag ska säga... Nåja, det spelar ingen större roll. Jag skapade bloggen för någon dag sedan, men har aldrig haft den lilla orken att skriva något.
Vad gör jag just nu?
Just nu sitter jag framför datorn. Skriver detta. Lillasystern har kalas, hon bjöd 13 tjejer, dock kunde bara 3 komma. Bättre än ingenting i alla fall. Skolan passerade förbi som vanligt. Tråkiga ämnen, speciellt sista lektionen - historia. Jag avskyr historia. Skulle kunna skrika det rätt ut, men det gör jag inte. Hoppas helgen blir lugn och som vanligt, alltså inte tråkig. Det står ingenting roligt här, jag vet. Men det är roligt för mig. Som en liten dagbok!
En sak jag stör mig på är att det ofta bara står Mm, i SMS:en jag får. Är jag tråkig? Det tycker inte jag. Men man vet aldrig hur jag skriver via att kommunicera mellan SMS. Oj, det lät konstigt...
SLUT PÅ SKRIVANDET FÖR IKVÄLL. SKRIVER MER NÅGON ANNAN GÅNG! ♥


RSS 2.0